By popular request

Moderators: Copperhead, EM2, longhair, Leadhand

#964521 by sacto
Thu Mar 30, 2017 10:37 am
hey randee still having trouble staying logged in, looks like when i start a new topic its fine but any other time i get logged out each time i post, and i get kicked back to the login page , not sure if anyone else is having this issue or not :(
#964523 by winger
Thu Mar 30, 2017 11:34 am
Having the same problem. Had it a couple of months ago but it cleared up. Now it is doing it again.
#964548 by Leadhand
Sat Apr 01, 2017 7:59 pm
made Randee aware of this problem-hope he has the answers for ya.
#964575 by randee
Mon Apr 03, 2017 3:20 pm
I've been looking a bit, so far nothing out of normal is showing up... no updates, etc...
Maybe if there's a number of folks, they had a recent Browser update...

What browser do you use? and is it the latest version?
Basically you have to login everytime? or for every post?

Make sure the cookies are turned on and not deleted everytime you close down your computer too.
#964577 by randee
Mon Apr 03, 2017 3:26 pm
Well, ok - now I'm having the same problem. lol
I'm digging...
My cookies are turned on and not flushed! I'm using Windows Chrome, latest version. :lol:
I see there is an update available for the board, I'll do that.
#964612 by sacto
Tue Apr 04, 2017 10:52 am
latest version mac os, its kind of off and on was working ok for a week or 2 now its back to off and on :(
#964619 by come&gone
Tue Apr 04, 2017 7:13 pm
No clue what I have or what it's called. :lol: My PC is not new and my phone is a flip. My son-in-law is a tech and he keeps the PC running. :D And this old antique, and my computer are working just fine. :lol:
#964627 by randee
Wed Apr 05, 2017 9:13 am
sacto wrote:latest version mac os, its kind of off and on was working ok for a week or 2 now its back to off and on :(

I'm not sure how in a Mac, but I think it's in the Safari controls... Clear out the cookies (or at least the sturgis.com cookies) that should force you to log in again, and hopefully stop the automatic logout.
#964721 by winger
Mon Apr 10, 2017 1:52 pm
Killed the cookies. I am in now, but will see if I get kicked back to the login page.
#964724 by winger
Mon Apr 10, 2017 2:01 pm
Well. I seem to be able to use the board in a normal way. Not being kicked out right now. :shocked!:
#964728 by Lizzybear
Mon Apr 10, 2017 3:11 pm
winger wrote:Well. I seem to be able to use the board in a normal way. Not being kicked out right now. :shocked!:




:thumbsup:

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest